per stuk €.3,99
alle aanbiedingen >>Weekaanbiedingen

Bloemkool (verrassend) anders!
Ingrediënten:
– 1 bloemkool
– Zakje geraspte Parmezaanse kaas
– 2 eetlepels met mosterd (pittig)
– theelepel met knoflookpoeder
– halve theelepel zout
– 4 eetlepels olijfolie
Bereidingswijze:
1: Breng een pan met water net niet aan de kook. Blancheer de
bloemkool voor 10 minuten.
2: Haal de bloemkool na 10 minuten voorzichtig uit het water
en leg hem op bakpapier of aluminiumfolie.
3: Besmeer de bloemkool met de mix van pittige mosterd en
besprenkel hem serveer direct op een mooie schaal.
5: Snijd de bloemkool van bdaarna met de Parmezaanse kaas. Zet de
bloemkool daarna in een voorverwarmde oven en bak hem
voor ongeveer 25 minuten op 220 graden Celsius.
4: Haal hem uit de oven en oven naar beneden in punten, zoals
een taart.