Weekaanbiedingen

Mango (redy to eat)
Mango (redy to eat)

per stuk €.1,79

alle aanbiedingen >>
Xenia peren
Xenia peren

per kilo €.1,99

alle aanbiedingen >>
Bospeen
Bospeen

per bos €.0,99

alle aanbiedingen >>
Roseval aardappels
Roseval aardappels

per kilo €.0,99

alle aanbiedingen >>
header

Bloemkool (verrassend) anders!


Bloemkool (verrassend) anders!

Ingrediënten:

– 1 bloemkool
– Zakje geraspte Parmezaanse kaas
– 2 eetlepels met mosterd (pittig)
– theelepel met knoflookpoeder
– halve theelepel zout
– 4 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze:

1: Breng een pan met water net niet aan de kook. Blancheer de
bloemkool voor 10 minuten.
2: Haal de bloemkool na 10 minuten voorzichtig uit het water
en leg hem op bakpapier of aluminiumfolie.
3: Besmeer de bloemkool met de mix van pittige mosterd en
besprenkel hem serveer direct op een mooie schaal.
5: Snijd de bloemkool van bdaarna met de Parmezaanse kaas. Zet de
bloemkool daarna in een voorverwarmde oven en bak hem
voor ongeveer 25 minuten op 220 graden Celsius.
4: Haal hem uit de oven en oven naar beneden in punten, zoals
een taart.

<< Terug